Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

El-løbehjul Velocifero Mad Air 250W

1 / 1

El-løbehjul Velocifero Mad Air 250W

3.499 kr.
Velocifero Mad Air er et rigtig smart og komfortabelt el-løbehjul designet af italienske Alessandro Tartarini, en person med mange års erfaring fra motorcykel branchen. Familien Tartarini står bag om det italienske motorsportsmærke Italjet som både
Læs mere

Velocifero Mad Air er et rigtig smart og komfortabelt el-løbehjul designet af italienske Alessandro Tartarini, en person med mange års erfaring fra motorcykel branchen. Familien Tartarini står bag om det italienske motorsportsmærke Italjet som både har designet motorcykler og scootere i årtier. Når du vælger en Velocifero, så ved du at du har et produkt som designmæssigt adskiller sig fra mængden, på en måde som tiltrækker sig opmærksomhed!

Mad Air har en stærk børsteløs navmotor i baghjulet med 250 Watt kontinuerlig effekt og en topfart begrænset til 20 km/t. Dette gør at scooteren er lovlig at køre på offentlig vej med samme regler som for en alm. cykel. Motorens peak-effekt er 500 Watt, hvilket betyder at man i kortere perioder får et ekstra løft som gør at accelerationen og stigning bliver betydeligt nemmere!

Modellen har et stort litiumbatteri under fodpladen med hele 280,8Wh kapacitet, hvilket giver en rækkevidde på op imod 25-30 km ved økonomisk brug. Batteriet er nemt at låse op og løfte ud af scooteren for at oplade et andet sted. Dækkene er store for denne scootertype, 10 tommer diameter, og har luftfyldte dæk for bedste komfort på ujævnt underlag. På styret er der et smart digital LCD-display som viser hastighed, strækning og batteristatus. Accelerer med højre tommelfinger og brems med en bremsehåndtag på venstre side. Der er dobbelte bremser på Mad Air - skivebremse foran og elektronisk (genopladende) bremse bag som begge aktiveres af bremsehåndtaget.

Mad Air er beskyttet imod fugt ifølge klassificering IPX4, hvilket svarer til "regntæt". Begynder det at regne under turen, er det fint at fortsætte med at køre, men det anbefales at undgå at den bliver våd så meget som muligt ved at parkere/opbevare den under overdækning.

Identifikation

Producentens artikelnummer 30149607
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser