Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Chevrolet Lacetti 1,4 1,6 Daewoo Nubira 1.4i 1.6i 96.815.480 Throttle

-27%
1099 kr.
Vejledende pris: 1499 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-15 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af sumodeal

Overvåg prisen på produktet

Anvendelse: Til Chevrolet motor Lacetti 1,4, 1,6 DOHC 2003-2012
Hus Til Chevrolet Optra J200
Hus Til Daewoo Nubira Engine 1.4i, 1.6i OEM & amp; Varenummer: 96815480, 96394330 specifikation: Tilstand: Ny

Garanti: 2 års garanti for alle fabrikationsfejl garanti Detaljer: Alle Maxpeedingrods produkter er garanteret, og garantien er udsat for forskellige objekter (medmindre andet er angivet).

Hvis du har et problem med vores produkt, kontakt os via e-mail først.

Nærmere oplysninger om garantien er følgende:

Hvis produktet bliver defekt i garantiperioden på grund af usammenhængende med dine handlinger, udeladelser eller misbrug af produkterne, skal du underrette os skriftligt og / eller ved at udfylde en garanti ansøgningsformular (herunder en beskrivelse af fejlen) og returnere sådan varer til os. Sådanne varer bør følges tilbagesendelsesprocessen og returneres til fabrikanten til eftersyn, afprøvning og inspektion, og producenten vil ikke arrangere indsamlingen af ​​produktet. Baseret på producentens mening, får vi en rimelig mulighed og ressourcer til at undersøge eventuelle krav om garanti.ovennævnte garanti er givet ved os, forudsat at du har noget ansvar for eventuelle fejl, der opstår slitage, forsætlig skade, uagtsomhed, manipulation med varerne, forkert installation af varen ved dig og / eller tredjemand, unormale arbejdsforhold, undladelse af at følge vores og / eller gods producentens anvisninger (mundtlig eller skriftlig), misbrug eller ændring eller reparation af varen uden vores godkendelse.

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .