Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Bil Styling Forrude Reparationssæt Bilrude Glas Ridse Revne Gendannelse Reparationsværktøj

1 / 1

Bil Styling Forrude Reparationssæt Bilrude Glas Ridse Revne Gendannelse Reparationsværktøj

149,93 kr.
150 kr.
Funktioner: 1. Fordi luften i revnerne vil blokere indtrængning af reparationsvæsken. Vi har vakuumfunktionen til at fjerne luften i revnerne hurtigt. 2. Det forbedrede tætningsgummi-injektionshoved kan generere et stærkt tryk for at tvinge re
Læs mere
Funktioner: 1. Fordi luften i revnerne vil blokere indtrængning af reparationsvæsken. Vi har vakuumfunktionen til at fjerne luften i revnerne hurtigt. 2. Det forbedrede tætningsgummi-injektionshoved kan generere et stærkt tryk for at tvinge reparationsvæsken ind i revnerne. 3. Importeret reparationsvæske (dette er meget kritisk), op til 20PA forskydningsstyrke. Specifikationer: Produktmodel: WRK-15004 Pakkestørrelse : 220 x 110 x 25 mm/8,66 x 4,33 x 0,98" Pakningsvægt: 38g (uden detailkasse)
Bemærkninger: 1. Når skaden opstår, skal du dække området med gennemsigtigt klæbende tape for at forhindre, at fugt og snavs trænger ind i det beskadigede område. 2. Skader bør repareres så hurtigt som muligt for at forhindre spredning af små revner. 3. Reparer den ikke i direkte sollys. 4. Den ideelle påføringstemperatur er 60℉ til 90℉ (15℃ til 32℃). Lad køretøjet have tid nok til at tilpasse sig temperaturen, hvis det har været i et varmt eller koldt miljø. 5. Overfladen skal være ren og tør for korrekt reparation. 6. Udsæt ikke harpiksen for bilmaling, skraber eller plastikbeklædning, da dette kan forårsage skade. 7. Ikke alle skader kan repareres og genoprettes til fuldstændig optisk klarhed. 8. Vigtigt! For at mindske risikoen for kemisk kontakt med hud og øjne, skal du bære sikkerhedsbriller og handsker, når du bruger dette produkt.

Identifikation

EAN 5000015232385
Producentens artikelnummer 43208
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser