Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Beskyttelsesmaske A4
Beskyttelsesmaske A4
Beskyttelsesmaske A4
Beskyttelsesmaske A4

1 / 4

Beskyttelsesmaske A4

1619 kr.
Beskyttelsesmaske A4 er en omfattende ansigtsbeskyttelse af gummi, der beskytter både luftvejene og øjnene Beskyttelsesmasken lukker helt tæt, når den bruges korrekt. Sammen med et monteret partikelfilter beskytter det mod blandt andet Coronavirus. F
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere

Beskyttelsesmaske A4 er en omfattende ansigtsbeskyttelse af gummi, der beskytter både luftvejene og øjnene

Beskyttelsesmasken lukker helt tæt, når den bruges korrekt. Sammen med et monteret partikelfilter beskytter det mod blandt andet Coronavirus. Filtre er ikke inkluderet, men kan købes.

Det filter, der passer, hedder Pro 2000 PF10 og har en 7350004909919

Inde i beskyttelsesmasken er der en indre maske, der skal lukkes tæt over næse og mund for at forhindre, at den udåndede luft blandes med renset, indåndet luft fra filteret. Den indre maske sikrer også det

Maskenes CO2-indhold overstiger ikke kravene i de nuværende standarder og forhindrer også, at der dannes tåge på synsskiverne med den fugtige udåndingsluft.

Beskyttelsesmaske A4 i kombination med filter er en fremragende beskyttelsesmaske, der giver god beskyttelse for brugeren, når åndedrætsværn anses for nødvendig som beskyttelse mod covid-19 infektion. Beskyttelsesfaktoren for beskyttelsesmasken sammen med filteret vurderes at være højere end den tilsvarende FFP3 åndedrætsværn. Grundig rengøring efter rutine er vigtig. Husk, at beskyttelsesmasken kan lække, hvis du har skæg.

- Renset med 70% (eller højere) overfladedesinfektionsmiddel.
- Beskyttelsesmaske A4 er den civile variant af beskyttelsesmaske 90, der bruges i forsvar og sundhedspleje.
- Opbevares på et mørkt og køligt sted.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .