Tilbage til toppen
Arrangør af bilsæde - Opbevaringspose - Klaptafel - Cupholder - Biltilbehør - Sort
Arrangør af bilsæde - Opbevaringspose - Klaptafel - Cupholder - Biltilbehør - Sort

1 / 2

Arrangør af bilsæde - Opbevaringspose - Klaptafel - Cupholder - Biltilbehør - Sort

266 kr.
Har du altid en masse ting gennem din bil, og vil du gerne give dem et sted, så er dette bilsæde arrangør af den perfekte løsning til dig! Det praktiske opbevaringsværktøj har blandt andet et foldetabel, forskellige kopholdere, paraplyholder og en
Læs mere
Har du altid en masse ting gennem din bil, og vil du gerne give dem et sted, så er dette bilsæde arrangør af den perfekte løsning til dig! Det praktiske opbevaringsværktøj har blandt andet et foldetabel, forskellige kopholdere, paraplyholder og en tidsplanpose. Arrangøren er let at fastgøre og er velegnet til næsten hvert bilsæde. Fra nu af er det ikke længere et rod i din bil!

plus og minuspoint
Masser af lagerplads
Stilfuldt design
Universal Størrelse
Kun til at blive brugt til passagerer i bagsædet

Hvorfor bilsædet arrangør
Materiale af høj kvalitet
er arrangøren lavet af PU -læder med høj kvalitet, som betyder, at arrangøren har et stilfuldt udseende, og materialet vil ikke skade hurtigt. Foldetabellen kan løfte op til 10 kg, så du kan lægge alle slags ting på det.
let at bekræfte NBSP; Lagringsværktøjet er let at fastgøre til næsten hvert bilsæde på grund af dets universelle størrelse. Alt hvad du skal gøre er at spænde koret omkring stolen og Klaas er Kees! Hvis du ikke længere har brug for arrangøren, kan du også nemt hente den igen.
meget velegnet til børn nbsp; Arrangøren er især velegnet til børn. Under en lang køretur tager dine børn ofte en masse ting med dig, såsom en tablet eller andet legetøj. På grund af arrangørens store opbevaringskapacitet kan alle dine børn eller andre passagerer let opbevares i arrangøren let og pænt.

Specifikationer:

Farve: sort
Materiale: PU -læder
Vægt: 900 g
Antal poser: 10
Størrelse : 45 x 64 cm

i pakken:
1x bilsædearrangør
1x manual
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser