Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

AGB 37 125cc, Dirtbike
AGB 37 125cc, Dirtbike
AGB 37 125cc, Dirtbike
AGB 37 125cc, Dirtbike

1 / 4

AGB 37 125cc, Dirtbike

8495 kr.
Prisbillig premium-model Dirtbike AGB37 125cc er modellen for dig, der lægger lidt højere på din snavs og ønsker en rigtig god cykel uden at det skal koste en formue for den sags skyld. Meget meget snavs for pengene simpelthen. Bygget af den velkendt
Læs mere

Prisbillig premium-model

Dirtbike AGB37 125cc er modellen for dig, der lægger lidt højere på din snavs og ønsker en rigtig god cykel uden at det skal koste en formue for den sags skyld. Meget meget snavs for pengene simpelthen. Bygget af den velkendte Apollo, som for mange har været en af ​​de største leverandører af snavscykler til Europa.

Ramme og chassis

Rammen på snavscyklen AGB37 er en meget robust fuldsvejset boksramme, som også er pulverlakeret for den bedst mulige korrosionsbeskyttelse. Sædehøjden på 85 cm betyder, at denne snavs også er velegnet til dig, der er lidt længere, og som ellers normalt har problemer med at få et sted med knæene på en "almindelig" snavs, der normalt har en sædehøjde på omkring 72 cm. Forstærket kanylebærende stålsving. 1170 mm akselafstand betyder, at den også er godkendt til racingkørsel i henhold til Svefi's regler. Solid kædestyring på drejningen og kuglelejes kædestrammer minimerer risikoen for, at kæden springer af under kørsel.

Bremser og affjedring

Både bremser og affjedring er selvfølgelig af højeste klasse på snavscyklen AGB37. Skrivebremser for og bag med stålindpakket bremseslanger er standard, ligesom ventilerede bremseskiver. Kraftig opadgående gaffel foran og justerbar 320 mm støddæmper med perfekt dæmpning bagved betyder, at denne snavs også kan håndtere rigtig hård kørsel på tværsporet.

Motor og gearkasse

Luftkølet 4-taktsmotor i højeste kvalitet med overliggende knastaksel og to ventiler giver Dirtbike AGB37 125cc overlegen ydelse sammenlignet med andre snavscykler i samme prisklasse. 26mm kvalitet karburator og kraftudstødningssystem af fuldstrøms model betyder, at motoren kan arbejde optimalt for at få maksimal effekt. Den forstærkede gearkasse er en klassisk model med 4 gear. Enkel, let at køre og ligesom det skal være på en Dirtbike.

Andet

Glem ikke at købe olie! Dirtbiken leveres med en transportolie i motoren, der skal udskiftes, før motoren startes for første gang. Vi anbefaler 4-taktsolie Semisyntetisk 10W / 40 1L med artikelnummer 10-000031. Det tager lidt under en liter at skifte olie, den nøjagtige mængde olie kan findes i den medfølgende manual.

Dirtbiken leveres komplet med enkle monteringsvejledninger, manual og servicebog samt værktøjssæt.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .