Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Whiteboard uden kant - 90x120 cm
Whiteboard uden kant - 90x120 cm
Whiteboard uden kant - 90x120 cm
Whiteboard uden kant - 90x120 cm
Whiteboard uden kant - 90x120 cm
Whiteboard uden kant - 90x120 cm

1 / 6

Whiteboard uden kant - 90x120 cm

774 kr.
Leder du efter et stilfuldt whiteboard til dit kontorlokale, reception eller mødelokale? Et kantløst whiteboard er et topmoderne alternativ til det traditionelle whiteboard. Det giver hvert kontor et moderne og unikt look. Og på grund af manglen på
Læs mere

Leder du efter et stilfuldt whiteboard til dit kontorlokale, reception eller mødelokale? Et kantløst whiteboard er et topmoderne alternativ til det traditionelle whiteboard. Det giver hvert kontor et moderne og unikt look. Og på grund af manglen på en aluminiumsramme er det endda muligt at placere flere tavler ved siden af eller under hinanden for at skabe en stor skriveflade.

Unikt design whiteboard

Dette rammeløse whiteboard er lavet af lakeret stål af høj kvalitet. Som et resultat kan overfladen skrives på med whiteboardmarkører og lige så let at slette. Tavlen er også magnetisk, så du kan også hænge sedler, fotos osv. Med magneter.

Det unikke design af dette whiteboard har ikke en aluminiumsprofil, men i stedet slanke kanter. Dette gør det muligt at forbinde flere tavler næsten problemfrit for at lave en tavlevæg.

Funktioner

+ Slankt og moderne design
+ Let at samle
+ Let i vægt
+ Velegnet til en whiteboardvæg at opleve

- Ikke egnet til meget intensiv brug
- Temmelig ridsefast

Nem montering af whiteboard

Med det medfølgende magnetiske monteringssystem er tavlen super let at montere. Ved hjælp af den medfølgende skabelon kan du bestemme placeringen af tavlen ekstremt præcist. Skabelonen er også en boreskabelon. Du behøver ikke længere en lineal, og du borer hullerne på det helt rigtige sted.

De medfølgende 5 magneter* skrues derefter på væggen, og tavlen kan hænges på den. Fordi tavlen kan flyttes lidt efter montering, er monteringen mindre præcis, og tavlen hænger altid perfekt lige på væggen.

* Magneterne til montering "limes" på bagsiden af brættet ved levering. Disse er lette at springe af med en skruetrækker.

Generelle oplysninger

Tykkelse: 1.1 cm
✓ Inklusive monteringsmateriale: Ja
✓ Garanti: 1 år

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme