Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Verk Group Stor lommeregner til kontoret - Sort
Verk Group Stor lommeregner til kontoret - Sort
Verk Group Stor lommeregner til kontoret - Sort

1 / 3

Verk Group Stor lommeregner til kontoret - Sort

129 kr.
En sort lommeregner fra Verk Group. Denne lommeregner er velegnet til at have på kontoret eller i skolen. Den har et 12-cifret LCD-display og 25 mm høje tal. Den har funktioner som sum, subtraktion, produkt, kvotient, lig, procent og meget mere. Lom
Læs mere
En sort lommeregner fra Verk Group. Denne lommeregner er velegnet til at have på kontoret eller i skolen. Den har et 12-cifret LCD-display og 25 mm høje tal. Den har funktioner som sum, subtraktion, produkt, kvotient, lig, procent og meget mere. Lommeregneren har dobbelt strømforsyning og har både solcelle- og batteridrift. Med batterier drives den af 1 x AA batterier (batterier medfølger ikke!). Lommeregneren har store, tydelige knapper og er praktisk at bruge. Den har automatisk slukning.

Mobilen kan klare mange af de små og hurtige udregninger, der skal laves i det daglige, men til mere avancerede udregninger skal der en rigtig lommeregner til. En lommeregner er nem at tage med, fordi den normalt er meget lille og let. Hav det altid i tasken, så du hurtigt kan beregne, hvad du skal bruge.

Produktstørrelse: 20 x 16 x 2,5 cm
Skærmstørrelse: 10,5 cm x 2,5 cm
Materiale: Plast
Vægt: 250 gram
Batterier inkluderet: Nej (kræver 1 x AA-batterier)
Inkluderet i pakken: 1 x Lommeregner
CE mærket
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser