Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Texas Instruments TI-NSPIRE CX II-T
Texas Instruments TI-NSPIRE CX II-T

1 / 2

Texas Instruments TI-NSPIRE CX II-T

1.712 kr.
Velkendt funktionalitet, nye funktioner, hurtig interaktivitet TI-Nspire™-teknologi giver lærere og elever et ideelt miljø for matematik, naturvidenskab og programmering. Der er en række aktiviteter, der udfordrer eleverne til at udforske og bidrage
Læs mere
Velkendt funktionalitet, nye funktioner, hurtig interaktivitet TI-Nspire™-teknologi giver lærere og elever et ideelt miljø for matematik, naturvidenskab og programmering. Der er en række aktiviteter, der udfordrer eleverne til at udforske og bidrage til forståelse. TI-Nspire™ CX II håndholdte og elev- og lærersoftwaren arbejder problemfrit sammen. Ydermere kan de data, der er indsamlet med de håndholdte, bruges på din pc, MAC® eller iPad®.Bygger på dokumenteret funktionalitet Disse otte applikationer gør TI-Nspire™ CX-teknologien ideel til matematik, naturvidenskab og gymnasieprogrammering.Godkendt til brug til HAVO og VWO-eksamener.

Texas Instruments TI-NSpire™ CX II-T grafisk lommeregner Sort batteridrevet (B x H x D) 100 x 23 x 200 mm (TI-NSpire CX II-T)

Identifikation

EAN 3243480106719
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser