Tilbage til toppen
Læsning folde bogstand / display
Læsning folde bogstand / display
Læsning folde bogstand / display
Læsning folde bogstand / display
Læsning folde bogstand / display
Læsning folde bogstand / display

1 / 6

Læsning folde bogstand / display

2.373 kr.
2.377 kr.
Funktioner: 1. Meget kompatibel: Dette er et stativ til bøger, noder, dokumenter, mobiltelefoner, e-boglæsere, tablets og bærbare computere. 2. Justerbar til brug: Højden og vinklen kan tilpasses efter forskellige behov. Det kan justeres til flere
Læs mere
Funktioner:
1. Meget kompatibel: Dette er et stativ til bøger, noder, dokumenter, mobiltelefoner, e-boglæsere, tablets og bærbare computere.
2. Justerbar til brug: Højden og vinklen kan tilpasses efter forskellige behov. Det kan justeres til flere vinkler for at give maksimal komfort, sikre øjenhygiejne og arbejdsstillinger og effektivt reducere øjetræthed og fysisk træthed. Forbedre arbejdseffektiviteten.
3. Bærbart design: Vores læserestande er lette, men robuste og kan foldes fladt for at spare plads og gøre dem lette at bære. Executive office-løsninger til opsætning af puder eller skrivning af arbejdsstationer derhjemme eller hvor som helst på kontoret.
4. Praktisk til brug: Denne holder kan slappe af i livmoderhalsen og lette dine hænder, beskytte dit syn og udvikle en god siddestilling.
5. Kan anvendes bredt: Velegnet til hjemmet, biblioteket, sovesalen osv. Modestil: Læsehylden er lavet af stilfuld plast, let og bærbar, kan opbevares i en rygsæk og kan bruges når som helst og hvor som helst.
Specifikation:
Navn: Læsestativ;
Materiale: Tykt ABS-materiale;
Størrelse: ca. 21 * 31cm / 8,27 * 12,2in;
Funktioner: Rimeligt design, justerbar vinkel, justerbar fastspændingsafstand, velegnet til bøger i forskellige størrelser og tykkelser.
Pakke inkluderet:
1x læsestativ
1x fod
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Identifikation

EAN 3503922323983
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser