Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Fremhæver Pilot FriXion Light Violet (Refurbished A+)
Fremhæver Pilot FriXion Light Violet (Refurbished A+)

1 / 2

Fremhæver Pilot FriXion Light Violet (Refurbished A+)

237 kr.
Tag tilbage til kontoret uden at glemme noget! Køb Fremhæver Pilot FriXion Light Violet (Refurbished A+) , så bliver kollegaerne misundelige! Farve: Violet Tykkelse: 3,3 mm Antal: 1 ud REFURBISHED: Disse produkter er blevet returneret indenfor
Læs mere
Tag tilbage til kontoret uden at glemme noget! Køb Fremhæver Pilot FriXion Light Violet (Refurbished A+), så bliver kollegaerne misundelige!
  • Farve: Violet
  • Tykkelse: 3,3 mm
  • Antal: 1 ud
REFURBISHED: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger; nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfelt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som:
  • A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand.
  • A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning.
  • B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade.
  • C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.
  • D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme