Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Ergonomisk værkstedsmåtte på rulle Diamant - Træningsmåtte - med gul kant - Bredde 120 cm
Ergonomisk værkstedsmåtte på rulle Diamant - Træningsmåtte - med gul kant - Bredde 120 cm

1 / 2

Ergonomisk værkstedsmåtte på rulle Diamant - Træningsmåtte - med gul kant - Bredde 120 cm

1.116 kr.
Bemærk: sidste 7 meter. Borte = Borte! Denne værkstedsmåtte til træthed har flere funktioner. Måtten er lavet af skum med en skridsikker diamantstruktur for at fremme en ergonomisk arbejdsplads. Derudover har måtten en slående gul kant, hvi
Læs mere

Bemærk: sidste 7 meter. Borte = Borte!

Denne værkstedsmåtte til træthed har flere funktioner. Måtten er lavet af skum med en skridsikker diamantstruktur for at fremme en ergonomisk arbejdsplads. Derudover har måtten en slående gul kant, hvilket reducerer risikoen for at snuble. Gummimåtten på en rulle fås pr. Lineær meter og er derfor ideel til større tørre værksteder. Tænk på brug bag kasseapparatet, en skranke, på et lager og på andre arbejdspladser.

Anti -træthedsmåtte med diamantstruktur

Denne gummi på en rulle er lavet af et lag PVC -skum med en åben cellestruktur. Dette skum giver en isolerende effekt til dine medarbejdere, der står på et koldt betongulv. Det bløde materiale i kombination med diamantmønsteret sikrer, at dine medarbejderes blodcirkulation forbedres, så de bliver træt mindre hurtigt. Trykket på ben og fødder falder, hvilket gør arbejdet mere behageligt og reducerer kropsklager.

Det industrielle udseende overflademønster ser ikke kun smukt ud, gummiet har også en skridsikker effekt. Derudover er den lysegule kant slående for at forhindre snubling.

Applikationsværkstedsmåtte

Denne værkstedsmåtte er meget velegnet til let industriel brug i tørre værksteder. Tænk på dit kontor, lager, værksted eller andet overdækket rum. Gummimåtten på en rulle er 120 cm bred og fås pr. Lineær meter. Ideel til større rum! & Nbsp;

Fordi rullen er lavet af skum, er den let. På denne måde kan du nemt flytte måtten. Dette gør også skummet let at rengøre.

Bestil 120 cm gummimåtte på en rulle

For at bestille et stykke af denne gummimåtte på en rulle, skal du indtaste det antal løbende målere, du ønsker at bestille, under overskriften 'mængde'. Du kan kun bestille pr. Hel meter. En hel gummimåtte på en rulle har en længde på 18 meter. For eksempel, hvis du bestiller 20 meter, modtager du en hel rulle plus 2 meter. Hvis du ønsker andet, kan du angive dette i kommentarfeltet.

Bemærk: De afskårne kanter er ikke færdige med en gul kant (se 2. foto). Det gør langsiderne.

Egenskaber

✓ & nbsp; Bredde: 120 cm
Længde pr. fuld rulle: 18 meter
Tykkelse: 9, 5 & nbsp; mm
✓ Materiale: PVC skum med åbne celler
✓ & nbsp; Farve: Sort med en gul kant
✓ & nbsp; < / strong> Vægt: 2,79 kg pr løbende meter
✓ & nbsp; Brandsikkerhed: BS EN 13501-1

✓ & nbsp; Anti Træthed niveau

✓ & nbsp; Slidstyrke

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser