Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Curver Style 2 stk. vasketøjskurvesæt 45 l + 60 l antracitgrå

Fri fragt
Curver Style 2 stk. vasketøjskurvesæt 45 l + 60 l antracitgrå
Curver Style 2 stk. vasketøjskurvesæt 45 l + 60 l antracitgrå
Curver Style 2 stk. vasketøjskurvesæt 45 l + 60 l antracitgrå
Curver Style 2 stk. vasketøjskurvesæt 45 l + 60 l antracitgrå
Curver Style 2 stk. vasketøjskurvesæt 45 l + 60 l antracitgrå
Curver Style 2 stk. vasketøjskurvesæt 45 l + 60 l antracitgrå
470 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Disse Style-vasketøjskurve fra Curver vil være praktiske og stilfulde tilføjelser til dit badeværelse, soveværelse eller bryggers. Det slidstærkt sæt består af en stor vasketøjskurv med en kapacitet på 60 l og vasketøjskurv på 45 l. Kurvene er fremstillet i naturfiber og rattan, og de garanterer dermed god ventilation for at undgå, at tøjet begynder at lugte.Sættet er ikke kun holdbart og let at rengøre, men kræver også kun lav vedligeholdelse takket være dets plastikdesign. Den store vasketøjskurv har et låg med tovejsåbning. Ydermere har begge kurve 4 håndtag, så de er lette at bære rundt på.
 • Farve: Antracitgrå
 • Materiale: Plastik PP
 • Mål (L x B x H):
 • Stor kurv: 45 x 34 x 62 cm
 • Lille kurv: 59 x 38 x 27 cm
 • Kapacitet:
 • Stor kurv: 60 l
 • Lille kurv: 45 l
 • Kurv med låg: låget kan åbnes fra to forskellige sider
 • Kurv: med fire håndtag, som gør den let at holde
 • God luftcirkulation
 • Stilfulde og praktiske
 • Let i vægt og slidstærk
 • SKU:427258
 • EAN:3253928506032

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.