Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

3M SW1SG50 SW1SG50 Skridsikker tape  Sort (L x B) 18.3 m x 50 mm 1 stk
3M SW1SG50 SW1SG50 Skridsikker tape  Sort (L x B) 18.3 m x 50 mm 1 stk

1 / 2

3M SW1SG50 SW1SG50 Skridsikker tape Sort (L x B) 18.3 m x 50 mm 1 stk

619,65 kr.
Rek pris. 619,66 kr.
Den selvklæbende 3M™ Safety-Walk™ antiskridbelægning Universal giver en effektiv, skridsikker overflade til områder, der er lidt til meget med sko. Mineralgranulering af høj kvalitet er meget slidstærk og kan klare en tung belastning. Den diagonale s
  • Skridsikre belægninger til områder, der ofte er...
Læs mere
Den selvklæbende 3M™ Safety-Walk™ antiskridbelægning Universal giver en effektiv, skridsikker overflade til områder, der er lidt til meget med sko. Mineralgranulering af høj kvalitet er meget slidstærk og kan klare en tung belastning. Den diagonale sort/gul-stribet antiskridbelægning advarer tidligt mod glatte områder.

Egnet til alle glatte, våde eller olierede flader indendørs og udendørs med intensiv person- og let køretøjstrafik i industrielle, erhvervsmæssige og private områder (gange, fabrikations- og lagerrum, ramper, trapper, ledere, trinflader på maskiner og så videre. Skridsikring iht. din 51130: R 13. Reaktion ved brand iht. en 13501 1: BFL S1. Specialbredder og længder samt stansedele på anmodning.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Hurtige fakta

  • Skridsikre belægninger til områder, der ofte er...
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .