Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Vindholder i Metal Skorstensfejer

1 / 1

Vindholder i Metal Skorstensfejer

149 kr.
Leder du efter en gave, som passer til en rigtig vinelsker? Så er du kommet til det rette sted. Denne flotte vinholder, som forestiller en skorstensfejer i metal, vil definitivt skille sig ud fra mængden og vil være en praktisk måde at opbevare den f
Læs mere
Leder du efter en gave, som passer til en rigtig vinelsker? Så er du kommet til det rette sted. Denne flotte vinholder, som forestiller en skorstensfejer i metal, vil definitivt skille sig ud fra mængden og vil være en praktisk måde at opbevare den fine, eksklusive vinflaske på. Skorstensfejeren kommer selvfølgelig komplet med høj hat, børste og stige!

Vindholder i Metal Skorstensfejer er en vinholder, som er lavet i metal og forestiller en skorstensfejer. Den har plads til en vinflaske og er - takket være sin runde base - meget stabil og sikker at opbevare en flaske i.

  • Materiale: Metal
  • Sælges stykvis
  • Mål: 24 x 15 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .