Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

vidaXL pallebænk hjørnedel træ
vidaXL pallebænk hjørnedel træ
vidaXL pallebænk hjørnedel træ
vidaXL pallebænk hjørnedel træ
vidaXL pallebænk hjørnedel træ

1 / 5

vidaXL pallebænk hjørnedel træ

99999 kr.
Vores havehjørnebænk af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Træhjørnebænken vil føje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue med
Læs mere
Vores havehjørnebænk af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Træhjørnebænken vil føje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue med sit tidløse træpalledesign. Denne udendørs pallebænk er lavet af imprægneret fyretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrassehjørnebænk har en massiv konstruktion, og den kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores udendørs hjørnebænk blive omdannet til et inviterende haveloungesæt, og det vil give den bedste komfort til dig og dine gæster. Havehjørnebænken af træpaller er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.
  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Mål: 110 x 66 x 55 cm (B x D x H)
  • Siddehøjde: 25 cm
  • Egnet til både udendørs og indendørs brug
  • Kan samles på både venstre og højre side
  • SKU:44695
  • EAN:8718475714255
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .