Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

vidaXL hjørnedel til pallesofa med sorte hynder træpaller

Fri fragt
vidaXL hjørnedel til pallesofa med sorte hynder træpaller
vidaXL hjørnedel til pallesofa med sorte hynder træpaller
vidaXL hjørnedel til pallesofa med sorte hynder træpaller
vidaXL hjørnedel til pallesofa med sorte hynder træpaller
vidaXL hjørnedel til pallesofa med sorte hynder træpaller
vidaXL hjørnedel til pallesofa med sorte hynder træpaller
99999 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne hjørnedel til pallesofa er et ideelt sted, hvor du kan slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med familie eller venner. Hjørnedelen til havesofa har et tidløst palledesign, og den giver dit hjem et strejf af rustik charme. Hjørnesædet er fremstillet af imprægneret fyrretræ, hvilket gør det slidstærkt, vejrbestandigt og miljøvenligt. Denne hjørnesofa har en massiv konstruktion og kræver kun lav vedligeholdelse. Træsofaen er særligt designet til at være en del af et loungesæt, og den kan også bruges som et sæde for sig selv. Du kan kombinere den med andre modulære segmenter såsom sofaborde, fodskamler og midtersofaer for at skabe dit eget personlige haveloungesæt. Hynderne er et perfekt valg, når du vil slappe af og nyde din fritid i den bedste komfort. Hynderne kan bruges til udendørs pallesofaer og loungesæt. Hynderne er bløde og komfortable takket være betrækket i 100 % polyester og den tykke polstring. De er ideelle til filmaftener med familien, eller når du sidder og spiller videospil, og de kan også bruges til at nyde vejret på verandaen. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal det opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader.
 • Farve: Brun
 • Hyndefarve: Sort
 • Materiale: Imprægneret fyrretræ
 • Materiale, hynde: Stof (100 % polyester)
 • Mål: 64 x 64 x 70 cm (B x D x H)
 • Sædebredde: 60 cm
 • Sædedybde: 60 cm
 • Sædehøjde fra gulvet: 36 cm
 • Tykkelse, sædehynde: 6 cm
 • Tykkelse, ryg-/sidehynde: 13 cm
 • Montering påkrævet: Ja
 • Pakken indeholder:
 • 1 x sofa
 • 1 x sædehynde
 • 1 x ryghynde
 • 1 x sidehynde
 • SKU:3067243
 • EAN:8720286322437

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .