Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Utah Forklæde Bøffellæder Rust

1 / 1

Utah Forklæde Bøffellæder Rust

1099 kr.
Et luksuriøst forklæde i bøffellæder – perfekt som dekoration på væggen, eller når familien forventer sig et godt måltid. Dette forklæde er helt og holdent fremstillet i hånden i ægte bøffellæder af producenten Xapron, som holder til i Holland. Xapr
Læs mere
Et luksuriøst forklæde i bøffellæder – perfekt som dekoration på væggen, eller når familien forventer sig et godt måltid.

Dette forklæde er helt og holdent fremstillet i hånden i ægte bøffellæder af producenten Xapron, som holder til i Holland. Xapron blev grundlagt tilbage i 2015 af en herre ved navn Fredani i hollandske Waalwijk. Fredani var i løbet af sin tidligere karriere blevet lidt af en ekspert i arbejdstøj, men ville følge sit hjerte, idet han havde en drøm om at skabe noget nyt. Xapron viste sig at blive resultatet, og i dag producerer virksomheden forklæder i såvel bøffel- som kolæder.

Du får her et forklæde af højeste kvalitet, som er velegnet til såvel madlavning, som når du agerer bartender. Forklædet er i ægte bøffellæder med stærke justerbare stropper og spænde. Forklædet er forsynet med en praktisk løkke til et viskestykke og vil tage sig godt ud, når det hænger på væggen. Forklædet leveres i en rustagtig farve med robuste læderdetaljer og fås i tre forskellige størrelser, som du frit kan vælge imellem (størrelsen svarer til forklædets længde). Fordelen med et forklæde i bøffellæder er, at det tåler en lidt hårdere behandling, d.v.s. spild og slid.

  • Materiale: 100% Bøffellæder.
  • Farve: Rust (brunlig).
  • Størrelse: 74 cm, 82 cm & 89 cm.
  • Bredde størrelse 74: 60 cm.
  • Bredde størrelse 82: 70 cm.
  • Bredde størrelse 89: 70 cm.
  • Luksuriøs gaveide/julegave.
  • BEMÆRK, at størrelsen svarer til forklædets længde.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .