Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

UNI uldtæppe 70x200 cm
UNI uldtæppe 70x200 cm
UNI uldtæppe 70x200 cm
UNI uldtæppe 70x200 cm
UNI uldtæppe 70x200 cm

1 / 5

UNI uldtæppe 70x200 cm

699 kr.
Håndvævet tæppe af uld i behageligt meleret farve. UNI er et fint kelimtæppe med frynser i enderne. Uld er et praktisk valg, da det er naturligt smudsafvisende og den melerede farve gør tæppet mere resistent mod pletter. UNI er et tæppe som kommer ti
Læs mere
Håndvævet tæppe af uld i behageligt meleret farve. UNI er et fint kelimtæppe med frynser i enderne. Uld er et praktisk valg, da det er naturligt smudsafvisende og den melerede farve gør tæppet mere resistent mod pletter. UNI er et tæppe som kommer til at glæde dig i lang tid, det er tidløst i en fin kvalitet. Længde på frynser 8,9 cm. Tykkelse 0,7 cm. 1800 g/m².

Materiale: 100% uld.
Størrelse: 70x200 cm.
Rengøring: Støvsug regelmæssigt med mundstykke uden børste.
Uldtæpper er naturligt smudsafvisende takket være uldens fedt. Eventuelt snavs lægger sig på overfladen og fjernes ved støvsugning eller luftning. Mindre pletter kan duppes med en fugtig klud med lunkent vand. Indleveres til professionel tæpperens.
Tip/råd: Hold tæppet på plads med STOPP, et smart, skridsikkert tæppeunderlag, så du undgår, at du og tæppet skrider. Det beskytter desuden både tæppet og gulvet. Vend tæppet lejlighedsvis for jævn slitage. Stærk sol kan gør at farverne falmer.


• Betræk: 100% Uld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme