Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Troll, Royal, Garderobeskab, Hvid
Troll, Royal, Garderobeskab, Hvid
Troll, Royal, Garderobeskab, Hvid

1 / 3

Troll, Royal, Garderobeskab, Hvid

4439 kr.
Hvidt garderobeskab fra Troll. Passer perfekt til børneværelset. Skabet er fremstillet af massivt birketræ fra de nordiske lande. Møblerne fra Troll er af birketræ, ægte træ fra de nordiske lande. Farverne er vandbaserede, miljøvenlige og giftfrie.
Læs mere
Hvidt garderobeskab fra Troll. Passer perfekt til børneværelset. Skabet er fremstillet af massivt birketræ fra de nordiske lande.

Møblerne fra Troll er af birketræ, ægte træ fra de nordiske lande. Farverne er vandbaserede, miljøvenlige og giftfrie. Det gælder også limen. Helt ufarligt, hvis barnet sutter eller bider på materialerne. Trolls møbler har gennemgået strenge test på flere uafhængige testinstitutter og er blevet kontrollerede for risiko for klemning, tryk mod tremmer samt afstanden mellem tremmer og madrasbunde. Trolls produkter sælges i dag i mere end 30 lande!

Højde: 1819 mm.
Bredde: 1040 mm.
Dybde: 530 mm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .