Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Troll Bedside Crib Sun 2020

1 / 1

Troll Bedside Crib Sun 2020

1749 kr.
Sov tæt uden at dele seng med din baby. Sun bedsicecrib 2020 er en funktionel barneseng med blødt designsprog og låsbare hjul. Detaljerne opdateres i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsforskrifter. Brug fritstående som en lille, fleksibel barn
Læs mere

Sov tæt uden at dele seng med din baby. Sun bedsicecrib 2020 er en funktionel barneseng med blødt designsprog og låsbare hjul. Detaljerne opdateres i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsforskrifter. Brug fritstående som en lille, fleksibel barneseng på hjul eller sideseng til at placere ved siden af voksen sengen. Takket være hjulene kan du nemt rulle sengen derhen, hvor du har brug for den bedst, uanset om det er dag eller nat.

Fordelen ved en seng ved sengen er også, at du kan have barnet tæt om natten, hvilket for eksempel gør det lettere, når barnet skal fodres, eller det er tid til at skifte ble. Mange oplever også en tryghed for, at børn og voksne kan sove sammen uden at dele seng og soveplads.

Dette bed i hvidmalet birk har en sengebund, der kan hæves og sænkes i i alt ti forskellige positioner (se dimensioner nedenfor). På den måde kan den optimalt tilpasses højden på forældrenes seng. Den lange side har en funktion kaldet dropside og kan foldes på midten. For at gøre dette kræves et sikkerhedshåndtag - af sikkerhedsmæssige årsager - hvor du udfører to trin på samme tid. Det fungerer dog problemfrit både at skubbe og løfte / sænke for at ændre position på langsiden.

BEMÆRK! Ifølge nye sikkerhedsforskrifter må sengen kun bruges som en sideseng ved siden af en voksen seng, da disse er fastgjort til hinanden med det medfølgende fastgørelsessystem. Bemærk også, at foldesiden (nedadrettet) i nedfældet position ikke må være højere end voksen-sengens madras.

Vigtigt om sikkerhed:
Husk at aldrig efterlade din baby uden opsyn, når langsiden er foldet ned / åben. Selv når du sover ved siden af, skal langsiden være oppe / lukket.

Sørg også for at skifte seng, så snart dit barn kan begynde at bevæge sig og trække op. Når barnet kan sidde, knæle eller rejse sig, må sengen ikke længere bruges.

Må ikke bruges som en sideseng uden det medfølgende sikkerhedssele. Disse er monteret mellem voksen -sengen og barnesengen som beskrevet. BEMÆRK! Passer kun til voksen seng med stel.

For alle senge på hjul, selvom hjulene er i låst position, kan det være så glat på gulvet, at sengen glider væk. Du bør derfor bruge en måtte under hjulene for maksimal sikkerhed.
Der er en markering langs den ene kortside, der viser den maksimale højde, der er tilladt for madrassen.
Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at madrassen ikke er højere end dette mærke.

- Størrelse: længde: 96 cm, bredde 45,5 cm, højde fra 73 cm og op afhængigt af position (+ 6 cm med hjul)
- Madrasmål: længde 89 cm, bredde 40 cm (ikke tykkere end 5 cm)
- Madrashøjder Kan fastgøres til en voksen seng med en højde fra 59cm - 74cm (uden hjul) + 6cm med hjul. Du vælger mellem ti forskellige tilstande.
- Materiale Björk
-Overfladebehandling Vandbaseret miljøvenlig svenskproduceret lak
- Sikkerhed Godkendt i henhold til EU -standarden af et akkrediteret testinstitut, EN1130: 2019

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme