Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Temprakon hovedpude - 60x63 cm - Allergivenlig pude - Kølende hovedpude
Temprakon hovedpude - 60x63 cm - Allergivenlig pude - Kølende hovedpude

1 / 2

Temprakon hovedpude - 60x63 cm - Allergivenlig pude - Kølende hovedpude

399,95 kr.
Størrelse : 60x63 cm Type : Mellem hovedpude Konstruktion : 1 Kammer hovedpude med boxkant  Brand : Temprakon pude Fyldvægt : 650g Fyld : Silikoniserede fiberdun - Let som dun  Bolster : 100% bomuld - med TempraCool  Vask : 60° Tørretumbling
  • Temprakon - TempraCool
  • Kølende betræk 60x63cm
  • Fiberdun - Temperatur regulerende
Læs mere
Størrelse: 60x63 cm
Type: Mellem hovedpude
Konstruktion: 1 Kammer hovedpude med boxkant 
Brand: Temprakon pude
Fyldvægt: 650g
Fyld: Silikoniserede fiberdun - Let som dun 
Bolster: 100% bomuld - med TempraCool 
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Garanti: 2 år

Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (1176-194)

Temperatur balance:
TempraCool fiberpude har små mikrokapsler på indersiden af våret (den blå kant) der reagerer på temperaturen. Er hovedet varmt - absorberer de varmen. Er kroppen/hovedet køligt vil de frigive varme. Dette sikrer en mere jævn temperatur og en bedre ensartet søvn. Denne pude er velegnet til dig, som ønsker en fyldig og blød hovedpude, med effektiv kølende effekt. 

Ved hjælp af NASA teknologi kan man styre temperaturen i denne drøm af en TempraKON pude. Ved brug af et specielt OUTLAST® materiale arbejder TempraKON puden sammen med din krop ved at kontrollere din kropstemperatur og fugtighed bedre end noget andet isoleringsmateriale. Puden har en god højde, så du får en god støtte til nakke og skuldre. De bløde og lette fiberdun bevare deres volume, så de er lette at ryste op og på plads. 

TempraKON dyner og TempraKON puder reducerer overopvarmning og sved og hjælper dig til at sove mere afslappet og derved vågne mere udhvilet. I modsætning til traditionelle puder, som fanger varmen, så absorberer, gemmer og frigør TempraKON puden varmen, når det er nødvendigt.
 


Temprakon er den ultimative serie som består af dyner, puder og rullemadrasser. Temprakon® er udviklet på den nyeste teknologi og viden inden for søvn og sovemiljø - som er kombineret med det allerbedste fra naturens side. Teknologien bag disse produkter er udviklet ud fra forskning og udviklingen fra NASA og bruges bl.a. i rumdragterne for at kunne sikre astronauterne bedst muligt kan regulere deres kropstemperatur under de deres ekstreme forhold de har i rummet. 
Alt det samlet i ens sovemiljø, sikre den allerbedste søvn som er alt afgørende for os og vores velvære, sundhed og energi i hverdagen. 


Hurtige fakta

  • Temprakon - TempraCool
  • Kølende betræk 60x63cm
  • Fiberdun - Temperatur regulerende
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser