Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Temprakon Helårsdyne - 140x220cm - Zone dyne - Medium
Temprakon Helårsdyne - 140x220cm - Zone dyne - Medium
Temprakon Helårsdyne - 140x220cm - Zone dyne - Medium
Temprakon Helårsdyne - 140x220cm - Zone dyne - Medium

1 / 4

Temprakon Helårsdyne - 140x220cm - Zone dyne - Medium

2519,97 kr.

-30%

Rek pris. 3599,95 kr.
Størrelse: 140x220 cm - enkelt dyne med ekstra længdeType: Helårsdyne - Medium varmeklasse 2Fyld: Hvide gåsedun og TempraCool fiberBrand: TemprakonProduceret: I Danmark Fyldvægt: 495g.Bæreevne: Over 10Bolster: 100% blødt bomulds batist, med temperatu
  • Temprakon Zone
  • Helårsdyne - Medium
  • Temperatur regulerende
Læs mere
Størrelse: 140x220 cm - enkelt dyne med ekstra længde
Type: Helårsdyne - Medium varmeklasse 2
Fyld: Hvide gåsedun og TempraCool fiber
Brand: Temprakon
Produceret: I Danmark 
Fyldvægt: 495g.
Bæreevne: Over 10
Bolster: 100% blødt bomulds batist, med temperatur regulerende lag på begge sider
Konstruktion: Kassettedyne 6x8, med piping kant
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Garanti: 10 år
Leveres i æske

Certificering: NOMITE - Fri for husstøvmider 
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Certificering: FRESH Certificed space technology
Certificering: Space certificeret


Temperatur regulerende helårsdyne fra Danske Temprakon Zone. Denne kvalitets helårsdyne har en aktiv kølende effekt, der sikrer at du hele natten igennem opnår en jævn temperatur. Temprakon Zone - Medium er en dejlig helårsdyne der passer til langt de flestes behov. Temprakon Zone er udstyret med en teknologi, der sikre ekstra effektiv regulering af temperaturen, så du altid sover i et tørt, frisk og sundt sovemiljø, også selvom du har det varmt om natten. Temprakon Zone dynen er fyldt med bløde, hvide gåsedun, og har et super blødt bomulds batist, med indbygget temperatureregulering på begge sider. 


En af kroppens måder at sikre en konstant temperatur på er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover ændrer din krop temperatur og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn. 

Temperatur balance:
Temprakon Zone har små mikrokapsler på våret og i fyldet i dynerne. De reagerer på temperaturen. Er kroppen varm - absorberer de varmen. Er kroppen kølig vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn temperatur og en bedre søvn. 

Instant Cool:
Temprakon Zone har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at dynen hurtigere kan regulere kropstemperaturen.

Natur og teknologi:
Temprakon Zone kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien anvendes sammen med et Lyocell viskose materiale som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dun fyldet er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder

Temprakon Zone er et komplet program af dyner, puder og duntoppers. Vælg den dyne der passer til din temperaturzone og som understøtter dine behov.

Hurtige fakta

  • Temprakon Zone
  • Helårsdyne - Medium
  • Temperatur regulerende
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .