Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Temprakon Fiberpude - Kølende hovedpude - 60x63 cm - Allergivenlig Fiberpude
Temprakon Fiberpude - Kølende hovedpude - 60x63 cm - Allergivenlig Fiberpude

1 / 2

Temprakon Fiberpude - Kølende hovedpude - 60x63 cm - Allergivenlig Fiberpude

399,95 kr.

-43%

Rek pris. 699,95 kr.
Størrelse: 60x63 cmType: Mellem hovedpudeKonstruktion: 1 Kammer hovedpude med boxkant Brand: Temprakon fiberpudeFyldvægt: 650gFyld: Silikoniserede fiberdun - Let som dun Bolster: 100% bomuld - med TempraCool Vask: 60°Tørretumbling: JaGaranti: 2 årCer
  • Temprakon - TempraCool
  • Kølende betræk 60x63cm
  • Fiberdun - Temperatur regulerende
Læs mere
Størrelse: 60x63 cm
Type: Mellem hovedpude
Konstruktion: 1 Kammer hovedpude med boxkant 
Brand: Temprakon fiberpude
Fyldvægt: 650g
Fyld: Silikoniserede fiberdun - Let som dun 
Bolster: 100% bomuld - med TempraCool 
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Garanti: 2 år

Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Temperatur balance:
TempraCool fiberpude har små mikrokapsler på indersiden af våret (den blå kant) der reagerer på temperaturen. Er hovedet varmt - absorberer de varmen. Er kroppen/hovedet køligt vil de frigive varme. Dette sikrer en mere jævn temperatur og en bedre ensartet søvn. Denne pude er velegnet til dig, som ønsker en fyldig og blød hovedpude, med effektiv kølende effekt. 

Ved hjælp af NASA teknologi kan man styre temperaturen i denne drøm af en TempraKON pude. Ved brug af et specielt OUTLAST® materiale arbejder TempraKON puden sammen med din krop ved at kontrollere din kropstemperatur og fugtighed bedre end noget andet isoleringsmateriale. Puden har en god højde, så du får en god støtte til nakke og skuldre. De bløde og lette fiberdun bevare deres volume, så de er lette at ryste op og på plads. 

TempraKON dyner og TempraKON puder reducerer overopvarmning og sved og hjælper dig til at sove mere afslappet og derved vågne mere udhvilet. I modsætning til traditionelle puder, som fanger varmen, så absorberer, gemmer og frigør TempraKON puden varmen, når det er nødvendigt.
 


Temprakon er den ultimative serie som består af dyner, puder og rullemadrasser. Temprakon® er udviklet på den nyeste teknologi og viden inden for søvn og sovemiljø - som er kombineret med det allerbedste fra naturens side. Teknologien bag disse produkter er udviklet ud fra forskning og udviklingen fra NASA og bruges bl.a. i rumdragterne for at kunne sikre astronauterne bedst muligt kan regulere deres kropstemperatur under de deres ekstreme forhold de har i rummet. 
Alt det samlet i ens sovemiljø, sikre den allerbedste søvn som er alt afgørende for os og vores velvære, sundhed og energi i hverdagen. 


Hurtige fakta

  • Temprakon - TempraCool
  • Kølende betræk 60x63cm
  • Fiberdun - Temperatur regulerende
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .