Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Temprakon - Dobbeltdyne - Helårsdyne 200x200cm - Temperatur regulerende dobbeltdyne
Temprakon - Dobbeltdyne - Helårsdyne 200x200cm - Temperatur regulerende dobbeltdyne

1 / 2

Temprakon - Dobbeltdyne - Helårsdyne 200x200cm - Temperatur regulerende dobbeltdyne

2499,95 kr.

-50%

Rek pris. 4999,95 kr.
Størrelse: 200x200 cm - DobbeltdyneFyld: Hvide moskusdun og småfibreBæreevne: Over 8 (coin 500) Fyldvægt: 1200g.Produceret: I Danmark Type: HelårsdyneNavn: Temprakon Advance - Duvet - Medium (Svarende til varmeklasse 2)Bolster: 100% blødt bomuld, med
  • Temprakon - Dobbeltdyne
  • Helårsdyne - Medium
  • Temperatur regulerende
Læs mere
Størrelse: 200x200 cm - Dobbeltdyne
Fyld: Hvide moskusdun og småfibre
Bæreevne: Over 8 (coin 500) 
Fyldvægt: 1200g.
Produceret: I Danmark 
Type: Helårsdyne
Navn: Temprakon Advance - Duvet - Medium (Svarende til varmeklasse 2)
Bolster: 100% blødt bomuld, med temperatur regulerende lag 
Konstruktion: Kassettedyne 8x8, med dobbelt piping kant
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Garanti: 10 år

Certificering: NOMITE -Allergivenlig og fri for husstøvmider
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Certificerring FRESH Certificed space technology
Certificering: Space certificeret

Temperatur regulerende dobbelt helårsdyne fra Danske Temprakon. Denne kvalitets helårsdyne har en aktiv kølende effekt, der sikrer at du hele natten igennem opnår en jævn temperatur. Temprakon - Medium er en dejlig helårsdyne der passer til langt de flestes behov. Temprakon er udstyret med en teknologi, der sikre ekstra effektiv regulering af temperaturen, så du altid sover i et tørt, frisk og sundt sovemiljø, også selvom du har det varmt om natten. Temprakon dynen er fyldt med bløde, hvide gåsedun, og har et super blødt bomulds batist, med indbygget temperatur regulering på begge sider. 

En af kroppens måder at sikre en konstant temperatur på er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover ændrer din krop temperatur og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn. 

Temperatur balance:
Temprakon har små mikrokapsler på våret og i fyldet i dynerne. De reagerer på temperaturen. Er kroppen varm - absorberer de varmen. Er kroppen kølig vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn temperatur og en bedre søvn. 

Instant Cool:
Temprakon har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at dynen hurtigere kan regulere kropstemperaturen.

Natur og teknologi:
Temprakon kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien anvendes sammen med et Lyocell viskose materiale som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dun fyldet er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder

Temprakon er et komplet program af dyner, puder og duntoppers. Vælg den dyne der passer til din temperaturzone og som understøtter dine behov.

Hurtige fakta

  • Temprakon - Dobbeltdyne
  • Helårsdyne - Medium
  • Temperatur regulerende
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .