Tilbage til toppen
Stranger things I dump your ass - Pudebetræk 40x40cm

1 / 1

Stranger things I dump your ass - Pudebetræk 40x40cm

69 kr.
Et lækkert pudebetræk med lækkert polyesterstof med et lækkert motiv fra Stranger things. Perfekt til børn, der elsker den populære serie Stranger things. Pudebetræk har en størrelse på 40 x 40 cm og vil være en perfekt størrelse til en pude at have
Læs mere
Et lækkert pudebetræk med lækkert polyesterstof med et lækkert motiv fra Stranger things. Perfekt til børn, der elsker den populære serie Stranger things. Pudebetræk har en størrelse på 40 x 40 cm og vil være en perfekt størrelse til en pude at have på børneværelset. Lav et hyggehjørne med masser af puder og pudebetræk, der passer til barnets personlighed og interesser eller red barnets seng med fine puder.

Et pudebetræk er ikke kun en hyggelig og behagelig komponent i dit hjem, men kan også være en sjov indretningsdetalje. Et nyt pudebetræk er perfekt, hvis du ønsker at forny børneværelset med lækre og farverige detaljer, der er tilpasset børn. Vælg et pudebetræk efter, hvad der passer til barnets personlighed og rummets indretning, så får barnet et flot og hyggeligt værelse.

Produktstørrelse: 40 x 40 cm
Materiale: 100% polyester
OEKO-TEX: OEKO-TEX, Standard 100 (Garanti for, at produktet er 100 % fri for skadelige kemikalier)
Inkluderet i pakken: 1 x pudebetræk
Vedligeholdelsesinstruktioner: Maskinvask ved 40°C

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser