Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

STICK bomuldstæppe 80x150 cm
STICK bomuldstæppe 80x150 cm
STICK bomuldstæppe 80x150 cm
STICK bomuldstæppe 80x150 cm

1 / 4

STICK bomuldstæppe 80x150 cm

449 kr.
Vævet bomuldstæppe med printet mønster. STICK er smidigt og nemt at håndtere. Det egner sig til både køkkenet, entreen eller børneværelset, og det er et tæppe, som du nemt kan flytte og ryste udendørs. Tæppet har en kraftig kant i enderne. Tykkelse 2
Læs mere
Vævet bomuldstæppe med printet mønster. STICK er smidigt og nemt at håndtere. Det egner sig til både køkkenet, entreen eller børneværelset, og det er et tæppe, som du nemt kan flytte og ryste udendørs. Tæppet har en kraftig kant i enderne. Tykkelse 2 cm. 875 g/m².

Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Jotex, ansvarligt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 80x150 cm.
Rengøring: Støvsug regelmæssigt med mundstykke uden børste.
Tip/råd: Tilvælg STOPP skridsikkert underlag, så tæppet bliver hvor det skal.


• Betræk: 100% Bomuld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme