Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Sovesal hjem dekor soveværelse tæppe

Fri fragt
-23%
Sovesal hjem dekor soveværelse tæppe
Sovesal hjem dekor soveværelse tæppe
Sovesal hjem dekor soveværelse tæppe
Sovesal hjem dekor soveværelse tæppe
Sovesal hjem dekor soveværelse tæppe
Sovesal hjem dekor soveværelse tæppe
1148,39 kr.
Vejledende pris: 1492,91 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    28-39 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af slowmoose

Overvåg prisen på produktet

  • Carpet

Funktioner:


? SUPERIOR QUALITY FAUX FUR RUG? Dette fluffy tæppe har et toplag af blødt fløjlsmateriale med opgraderet svamp mellemlag, der giver dig blødhed, der føles som at træde ud på en sky og beskytter tæerne mod det kolde gulv og skridsikre plastpletter bund.
ANTI-SKIDDING? Dette slipsfarvet pels tæppe har skridsikre rygdesign og slidstærk bund med blødt ruskind foring perfekt til træ eller andet materiale gulvoverflader. Tilføjer en følelse af varme og luksus til dit hjem.
"MULTI-PURPOSE USGE" Dette flerfarvede fluffy tæppe er en god indretning til din sofa, stue, soveværelse, børnesoveværelse, foyer, gulvsengemåtte, børnehave, sovesal og husdyrhus. Dette silkeagtige lange uldtæppe er en perfekt gave til alle lejligheder: indretning til hjemmet, Thanksgiving Day og julefestivalindretning, stuetæpper, arealetæpper, børnehave til babycrawling, yogamåtte kæledyrstæppe osv.
? NEM VEDLIGEHOLDELSE? Vores tæppe i blødt område kan vælge blød tilstandsrengøring med vaskemaskine eller håndvask eller tørre af eller støvsuge det med et håndholdt støvsuger med lavt strømforbrug, ikke varmere end 30 ?. Hæng derefter til tørring på et ventileret sted, når det er færdigt. Brug ikke maskinen til at tørre. Pls vaske det separat.
"BEDSTE NUVÆRENDE" Tie dye tæppet til soveværelset er en fantastisk dekoration i ethvert rum og bringer det blødeste for alle. Så det lurvede tæppe er en perfekt gave til venner og familie - fødselsdag, jul, Thanksgiving, børns dag.

Specifikationer:


Materiale: 100% polyester

Pakken inkluderer:


Stue tæppe

Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .