Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Skrivebord GAM-095 V2
Skrivebord GAM-095 V2
Skrivebord GAM-095 V2
Skrivebord GAM-095 V2
Skrivebord GAM-095 V2
Skrivebord GAM-095 V2

1 / 6

Skrivebord GAM-095 V2

1829 kr.
Nyheder med V2: Bordpladens dybde er steget med 2 cm fra 73 cm til 75 cmForbedret struktur af rammen under bordpladen, der vejer mindre og gør installationen nemmereNy headsetholder, der er bedre og mere stabilLevla op med et nyt Gamingbord!Med
Læs mere
Nyheder med V2:
  • Bordpladens dybde er steget med 2 cm fra 73 cm til 75 cm
  • Forbedret struktur af rammen under bordpladen, der vejer mindre og gør installationen nemmere
  • Ny headsetholder, der er bedre og mere stabil
Levla op med et nyt Gamingbord!
Med Deltacos gamingbord kan du nemt bygge den bedste opsætning til dit spil. Det enkle udseende kombineret med komforten giver dit spilhjørne en reel opfriskning. Spil de bedste spil med stil og komfort!

Opmærksomhed på detaljer vinder kampe, og stol på os, dette ergonomiske gamingbord er bygget til at vinde. Ikke blot har dette skrivebord små detaljer såsom headsetholdere og nem kabelhåndtering. Hele skrivebordet er dækket med en musemåtte, der giver det lille ekstra, og du vil aldrig igen klage over en for lille musemåtte!

Deltaco Gamingbord giver dig mulighed for at hæve og sænke bordet, der kan placere online-spillet i øjenhøjde. Det holder dig engageret i spillet og reducerer træthed i hoved og nakke, mens det konturerede skrivebord reducerer belastning af underarmene.

Specifikationer:
Stålfod
Højdejusterbar
Musemåtte over hele skrivebordet er inkluderet
Nem kabelhåndtering
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .