Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Skraldebil Slikskål i Pap

Til kassen

Se også

Skraldebil Slikskål i Pap

(0)
Skrive en anmeldelse
39 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    7-14 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Et skib ... eller nej, vent! En skraldebil lastet med masser af slik! Gem alle de mange kedelige skåle væk og fyld i stedet denne bil med masser af slik. Den vil garanteret blive elsket af alle ordensmennesker, og den vil blive et perfekt indslag til børnefødselsdagen.

Skraldebil Slikskål i Pap forestiller en gul skraldebil hvor ladet fungerer som slikskål. Skålen er lavet i pap, og den er derfor nem at have med sig når man skal holde fest et andet sted end hjemme. Fyld den med slik eller noget andet godt og stil den frem så gæsterne kan nyde af den.

Sælges stykvis.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>