Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
SIRI bouclétæppe 135x195 cm
SIRI bouclétæppe 135x195 cm
SIRI bouclétæppe 135x195 cm
SIRI bouclétæppe 135x195 cm
SIRI bouclétæppe 135x195 cm

1 / 5

SIRI bouclétæppe 135x195 cm

749 kr.
Tæppet SIRI har et klassisk og enkelt ternet mønster, som holder. Mønsteret passer ind i mange forskellige stilarter, og er både stilrent og let at få til at passe ind. Et bouclétæppe er perfekt, når du vil skabe en dagligstuefornemmelse udendørs. De
Læs mere
Tæppet SIRI har et klassisk og enkelt ternet mønster, som holder. Mønsteret passer ind i mange forskellige stilarter, og er både stilrent og let at få til at passe ind. Et bouclétæppe er perfekt, når du vil skabe en dagligstuefornemmelse udendørs. Det tåler fugt og regn! Men det er også praktisk at bruge indendørs. Eftersom det er så robust, er det velegnet i bryggers, entré eller hvorfor ikke i køkkenet. Det er jo så nemt at holde rent.
Materiale: 100% polypropylen.
Størrelse: 135x195 cm.
Beskrivelse: Bouclétæppe i polypropylen med vævet mønster. Bouclétæpper fremstilles på en måde, der skaber mange bittesmå løkker i vævningen, og derfor bliver de slidstærke. Tåler udendørs brug.
Vedligeholdelse: Støvsugning, alternativt med svamp og sæbevand.
Tip/råd: Altanen får en skøn loungefornemmelse med flere tæpper, der ligger tæt sammen. Vælg samme mønster til alle, eller varier, og lad farverne harmonere.

• Betræk: 100% Polypropylen
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser