Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Silkepude i 100% silke - Mellem pude - 60x63cm - Butterfly Silk

-28%
Silkepude i 100% silke - Mellem pude - 60x63cm - Butterfly Silk
Silkepude i 100% silke - Mellem pude - 60x63cm - Butterfly Silk
Silkepude i 100% silke - Mellem pude - 60x63cm - Butterfly Silk
1299,95 kr.
Vejledende pris: 1799,95 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-2 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Home-tex

Overvåg prisen på produktet

  • Silkepude mellem - Luksus silk
Størrelse: 60x63 cm
Type: Mellem pude
Brand: Butterfly Silk - Luksus silkepude
Produceret af: Norvi Group
Fyldvægt: 1100g
Fyld: 100% Langfibret mulberry silke
Bolster: 100% mulberry silk satin
Vask: 30° (Vigtigt at anvende )
Tørretumbling: Skal liggetørre
Garanti: 2 år

Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Der er mange dokumenterede fordele ved silke!
Silke er et natur materiale er et perfekt valg til dig som kun ønsker det bedste. Silken er særligt velegnet til personer som er allergiske over for husstøvmider, hvilket gør silkeprodukter antibakterielle. Silken er fugtabsorberende og afleder fugt og sveden væk fra din krop som holder din krop tør i det at silken kan absorber 1/3 af dens egens vægt uden at føles fugtig.
Silke har en naturlig egenskab til at tilpasse vores kropstemperaturer og det sovemiljø vi befinder os i. I den kolde vinter periode vil silken overraskende hurtig hjælpe dig med at regulere temperaturen og sikre dig at silken giver dig den optimale sovekomfort. Silken er derfor perfekt til de varme sommernætter samt de kølige vinternætter. 

Luksus silkepuden er en af topmodellerne fra Butterfly Silk. Den er håndlavet, og er en silkepude med 100% langfibret mulberry silke, strakt i hånden og lagt i flere hundrede fine lag af, så du opnår den effektiv temperatur regulerende og fugtabsorberende effekt fra silken. Våret er i fint glat 100% silkesatin med en momme på 19. Denne pude er meget velegnet til hår med krøller og sart/følsom hud. 

Silkepuder er temperatur regulerende, og særdeles fugtabsorberende, samt allergivenlig. 
Denne silkepude er fyldt med 100% Morbær silke. Morbær silke anses som den bedste type silke til at producere puder af.

Butterfly Silk er et dansk brand med et stort udvalg, i de lækreste silkeprodukter. Silkedynerne kommer i mange udgaver, alle med 100% morbær silkefyld, så der er en dyne der matcher lige præcis det behov du har. Om det er en almindelig silkedyne, luksus silkedynen eller den ekstra åndbare bambus/silke serie, så finder du det fra Butterfly Silk.

De silkeprodukter, som du finder i vores sortiment, fremstilles udelukkende af 100% morbærsilke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Dette sikrer, at produkterne er af absolut højeste kvalitet og ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er silkeprodukter ideelle til både børn og voksne med allergi

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .