Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Side Sleeper hovedpude Pro Air hvid SSA001

Fri fragt
Side Sleeper hovedpude Pro Air hvid SSA001
Side Sleeper hovedpude Pro Air hvid SSA001
Side Sleeper hovedpude Pro Air hvid SSA001
Side Sleeper hovedpude Pro Air hvid SSA001
Side Sleeper hovedpude Pro Air hvid SSA001
301 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Er det umuligt for dig at få en god nats søvn, fordi du ikke kan finde en behagelig stilling, når du ligger på siden? Eller holder din sidesovende partners snorken dig vågen hele natten? Dette problem vil være fortid med Pro Air-hovedpuden fra Side Sleeper. Side Sleeper Pro Air giver ikke kun god nattesøvn, men også ergonomisk støtte til din nakke og rygsøjle. Den er designet af en læge, og den kan endda have en terapeutisk effekt, hvis du har rygsøjle- eller nakkeproblemer. Den har et specielt mikroperlefyld, der ikke bare giver støtte, men som også har en afkølende effekt, hvilket er ideelt om sommeren. Brugen af en almindelig hovedpude kan få sidesovendes hoveder til at glide fremad, hvilket belaster nakken og skuldrene, når de bøjer rygsøjlen. Men at sove på ryggen kan begrænse dine luftveje, når du bøjer rygsøjlen. Side Sleeper Pro Air hjælper dit hoved, nakke og rygsøjle ind i en naturlig position. Pudens hale støtter din ryg og sikrer en korrekt stilling, så du kan komme roligt gennem natten. Desuden har den en fordybning til øret. Den giver dit hoved mulighed for at læne sig tilbage og åbne op for luftvejene på en måde, der forhindrer snorken. En god nats søvn er nu også inden for rækkevidde for dig!
 • Farve: Hvid
 • Materiale: Stof
 • Produktmål: 42 x 37 x 15 cm (L x B x H)
 • Ideel til personer, der sover på siden
 • Åndbar og afkølende
 • Stof: Polyester: 100%
 • SKU:422587
 • EAN:8719128643137

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .