Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Shotsprøjter

79 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-7 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Skal du til en udklædningsfest som sygeplejerske eller læge? Her har vi det bedste tilbehør til din opgave – shotsprøjter! Fyld sprøjterne med en ønsket drik - du får endda måleenheder på sprøjterne og kan derefter nyde indholdet. Du kan dog også vælge at dele det med de andre gæster. Et islæt, som med garanti gør stemningen endnu højere!

Du får her en 6-pak med shotsprøjter i plast, som har måleenheder påtrykt. Et sjovt tilbehør til festen. Kan også anvendes i køkkenet, så du kan opmåle den rette mængde væske i madlavningen.

Mål: Ca. 17 cm.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.