Tilbage til toppen
Sæt med Husla Hygge 73966 Granitpotter

1 / 1

Sæt med Husla Hygge 73966 Granitpotter

1.329 kr.
7 Elementsæt med hygge køkkenretter lavet af forfalsket aluminium. Retter med en granit ikke -stick -belægning af det velrenommerede firma Whitford Xylan Plus. Lavet i økologisk teknologi til kontakt med mad, der ikke indeholder PFOA. Ergonomiske ikk
Læs mere
7 Elementsæt med hygge køkkenretter lavet af forfalsket aluminium. Retter med en granit ikke -stick -belægning af det velrenommerede firma Whitford Xylan Plus. Lavet i økologisk teknologi til kontakt med mad, der ikke indeholder PFOA. Ergonomiske ikke -grabbende vaginationer med et "blødt touch" -belægningsglas dækker med en silikonekant. Retter beregnet til brug på alle typer induktionskogere.

Egenskaber:
- En tredobbelt granitbelægning i en varm grå farve
- Materiale: Forgnet aluminium med høj kvalitet.
- Soft-touch-håndtag: Et håndtag, der imiterer træ med silikone beklædning
- Glaslåg lavet af tempereret glas af meget høj kvalitet.
- Låg udstyret med silikoneforseglinger på kredsløbet med udluftningssystemet
- Præcis tilstødende ferromagnetisk bund.
- Tilpasset til alle typer komfurer: gas, elektrisk, keramisk, halogen, induktion

Inkluderet:

Gryde med låg Ø16 × 7 cm (1,05L)
Dyb gryde med låg Ø20 × 13,5 cm (3,55L)
Gryde med dækning Ø24 × 11 cm (3,73L)
Grill stegepande 24 x 24 x 4 cm


Coating Graniteest er en belægning, der er beriget med granit, takket være hvilken den får mere hårdhed. Han er hårdere end Teflon, men beholder på samme tid sine fordele: Han brænder ikke, distribuerer varme godt. Det kombinerer fordelene ved støbejerns- og Teflon -fartøjer. Det har alle fordelene ved Teflon, men det er mere modstandsdygtigt over for skader, overskred endda de keramiske belægninger.
Granitbelægningen gør opvasken ekstremt modstandsdygtige over for ridser og holdbare. Denne type gryder og gryde tillader også stegning ved hjælp af et minimumsmængde fedt, fordi skålen varmer, der ligner sten og afgiver varme med hele overfladen.

Sammensætningen af ??aluminiumskroppen og ferromagnetisk DNA tillader anvendelse af induktionskøkken og på alle andre typer køkken og ved hjælp af de bedste acutealegenskaber ved smedet aluminium på alle komfurer og opvarmningsplader. Madlavning/stegning ved en temperatur op til 220 ° C
.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser