Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder

1 / 8

Saltsten 30x20x3 Med holder

219 kr.
225 kr.
Saltsten af højeste kvalitet med mange brugsområder Saltsten fra SATAKE som giver dig mange nye og spændende muligheder i din madlavning! Stenen består udelukkende af krystalsalt fra Himalaya og tåler både varme og kulde. Det store trick med saltst
Læs mere
Saltsten af højeste kvalitet med mange brugsområder
Saltsten fra SATAKE som giver dig mange nye og spændende muligheder i din madlavning! Stenen består udelukkende af krystalsalt fra Himalaya og tåler både varme og kulde. Det store trick med saltstenen er at den afgiver det herlige salt til de retter du vælger at lave og servere på den. Et utroligt interessant indsalg under middagen som opløfter smagene i dine retter!
Tilberedning af varme retter

Varm stenen langsomt i ovnen eller på grillen. Stenen tåler op til 220 grader, og vi anbefaler at den varmes forsigtigt i cirka en time, med temperaturforøgelse hver tyvende minut. Når stenen kommet op på den ønskede temperatur kan den placeres i holderen og stilles frem på bordet. Derefter kan du tilberede stykker af fisk, kød og grøntsager og servere for dine gæster. Eller hvorfor ikke lade gæsterne selv passe tilberedningen ved bordet? Helt klart et sjovt indslag under middagen! 
Servering af kolde retter
Placer stenen i fryseren i cirka en halv time. Når stenen er kølet ned er den klar til servering af både kolde madretter og desserter. Prøv gerne at server desserter af chokolade med din saltsten! Saltsmagen som afgives bryder sødmen og løfter smagene på en god måde. Et must-have for chokoladeelskerne! En anden fordel er at stenen holder desserten kold på bordet hvilket er perfekt til frosne desserter så som is og sorbet. 
Pleje
Vent til stenen er kølet ned og skyl den derefter med lunken vand. Sæbe behøves ikke da saltet i sig selv er bakteriedræbende. Tørres nøje efter rengøring. Bør ikke opvaskes i opvaskemaskine.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme