Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv
Sagano sølv

1 / 12

Sagano sølv

1363,21 kr.

-23%

Rek pris. 1772,18 kr.
Thompson Ferrier's Sagano Silver stearinlys er lavet med keramik og håndlavet for at sikre, at hver detalje skiller sig ud i dit hjem. Dette udsagnsstykke er håndfyldt med en proprietær sojavoksblanding, alle naturlige æteriske olier og 3 bomulds
Læs mere
Thompson Ferrier's Sagano Silver stearinlys er lavet med keramik og håndlavet for at sikre, at hver detalje skiller sig ud i dit hjem. Dette udsagnsstykke er håndfyldt med en proprietær sojavoksblanding, alle naturlige æteriske olier og 3 bomulds væger for at sikre en ren forbrænding.

Placer dette lys på dit stue-sofabord eller i dit soveværelse og forkæl dig med rige dufte til aromaterapi.
Tænding af stearinlys: 210-220 timer
Voksvægt: 960 g
Fartøjsstørrelse: 5 "X 5" X 6 "
Duftnoter:
- Gardenia: Tahitian Gardenia, appelsinblomst, freesia, kokosmælk, hvid musk

- Elfenbensmusk: Koriander, Ylang-Ylang, Rose, Mos, Lav, Patchouli, Vanilje
Overdådigt læder: Safran, Metallic Rose, Overdådigt læder, Patchouli, Moss Haze, Tobak
- Orange blomst: Blomster, Petit Grain, Jasmine, Neroli

- Tobak Oud: Varme krydderier, Læder, Harpiks, Tonka Bean, Cedertræ, Oakmoss, Amber Oud, Velvet Musk

Inspiration bag navnet

Dette håndlavede lys blev inspireret af Sagano Bamboo Forest i Kyoto Japan. Hvert fartøj færdigt for hånd for at sikre, at alle indviklede detaljer i bambustræet er tydeligt skitseret.

Bambustræet er kendt som "et symbol på styrke og magt, der afværger det onde". Vi blev inspireret af bambustræet og denne betagende skov på grund af sin rige historie, symbolik og familielignende kvalitet.

I vækstsæsonen spreder bambustræer deres rødder under jorden og planter nye stokke ("frø"), der begynder at dyrke deres egne træer.

Hvad der er interessant er dog, at med hver generation (så hver vækstsæson) vokser de nye bambustræer højere end generationen før. Derfor finder du altid bambustræer i forskellige højder i en enkelt skov.

Vi har designet vores Sagano-kollektion baseret på de bemærkelsesværdige lektioner, som vi alle kan tage væk fra at se på en bambusskov. Gør hver generation bedre end den sidste.

Hver generation skal inspirere os til at være bedre og stærkere end den sidste. Lad os sprede vores rødder, dele vores kærlighed og se hinanden vokse.

Dette lys er beregnet til at blive placeret som et udsagnsstykke i dit hjem som et symbol på styrke, fællesskab og solidaritet. Hver keramikbeholder er individuelt håndfyldt med en proprietær sojavoksblanding, alle naturlige æteriske olier og blyfri bomulds væger for at sikre en ren forbrænding.


Pynt med formål og mening.


Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .