Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Rustfrit stål termisk vandflaske
Rustfrit stål termisk vandflaske
Rustfrit stål termisk vandflaske
Rustfrit stål termisk vandflaske

1 / 4

Rustfrit stål termisk vandflaske

751,73 kr.

-23%

Rek pris. 977,25 kr.
Vakuum termisk serie af overlegen kvalitet overholder den strenge kvalitetskontrol i overensstemmelse med de schweiziske SGS sikkerhedsstandarder. Det er lavet ved hjælp af avancerede 18/8 (304) rustfrit stål madkvalitet, ikke-BPA (BPA-fri) og andre
  • Water Bottles
Læs mereVakuum termisk serie af overlegen kvalitet overholder den strenge kvalitetskontrol i overensstemmelse med de schweiziske SGS sikkerhedsstandarder. Det er lavet ved hjælp af avancerede 18/8 (304) rustfrit stål madkvalitet, ikke-BPA (BPA-fri) og andre skadelige stoffer, det vil ikke have nogen kemisk ændring, nem at rengøre og mere modstandsdygtig over for korrosion, så du kan drikke sundt vand uden bekymringer.


Fremragende varmeisoleringseffekt Uanset om du er på kontoret, i gymnastiksalen eller nyder at være udendørs under det varme solskin, er en dobbelt rustfri stålflaske designet til 12 timer varm varmeisolering og 24 timer kold varmeisolering, uanset i hvilken slags miljø, du kan nyde kolde eller varme drikke.


Dobbeltbelagt ydre lag Food-grade silikone bruges til at dække det ydre lag, giftfri plastfri 100% genanvendelig, Med super sød Macaroon Color Design, glat, anti-drop, så du kan bære det let og vil ikke ved et uheld hæld indholdet en. Det ridser heller ikke møbeloverfladen. Flaskekondens vises aldrig og vil ikke gøre din hånd våd, selv hvis du placerer den inde i din taske, vil den ikke gøre tingene våde.Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Water Bottles
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter