Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

PYREX VARMESKÅL 500 ML 14,5 CM
PYREX VARMESKÅL 500 ML 14,5 CM
PYREX VARMESKÅL 500 ML 14,5 CM
PYREX VARMESKÅL 500 ML 14,5 CM

1 / 4

PYREX VARMESKÅL 500 ML 14,5 CM

185 kr.
En 500 ml Pyrex salatskål lavet af borosilicatglas, som er meget modstandsdygtigt over for høje temperaturer. Den varmebestandige salatskål er blevet tilpasset til brug i el- og gasovne samt i mikrobølgeovne. Modstandsdygtig over for lave og høje tem
Læs mere

En 500 ml Pyrex salatskål lavet af borosilicatglas, som er meget modstandsdygtigt over for høje temperaturer. Den varmebestandige salatskål er blevet tilpasset til brug i el- og gasovne samt i mikrobølgeovne. Modstandsdygtig over for lave og høje temperaturer: fra -40 ° C til 300 ° C. Det kan vaskes i opvaskemaskine og opbevares i køleskab og fryser.


For at forlænge deres levetid skal du undgå at hælde kold væske i en varm pande eller placere den varme gryde på en kold eller fugtig overflade (panden kan gå i stykker). Brug ikke ståluld eller rengøringsmidler.


Pyrex er et komplet sortiment af varmebestandigt glas, non-stick bageprodukter, fajance og rustfrit stål gryder. Alle Pyrex produkter er kendetegnet ved høj holdbarhed, elegant design, enestående modstand, 100% hygiejne, upåklagelig gennemsigtighed. De opfylder nemt kundens behov takket være deres praktiske udførelse, udførelse og tilfredsstille slutresultatet.


Diameter: 14,5 cm

Kapacitet: 500 ml

Højde: 8 cm

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter