Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Provence Vitrineskab 70 cm Låge
Provence Vitrineskab 70 cm Låge
Provence Vitrineskab 70 cm Låge
Provence Vitrineskab 70 cm Låge
Provence Vitrineskab 70 cm Låge
Provence Vitrineskab 70 cm Låge

1 / 6

Provence Vitrineskab 70 cm Låge

9.999 kr.
Provence er en stilfuld møbelserie med inspiration fra fransk romantik. En meget charmerende møbelserie fremstillet i hvid lak, der passer perfekt ind i et moderne, skandinavisk hjem. I serien finder du opbevaringsmøbler til hele hjemmet. Provence m
Læs mere

Provence er en stilfuld møbelserie med inspiration fra fransk romantik. En meget charmerende møbelserie fremstillet i hvid lak, der passer perfekt ind i et moderne, skandinavisk hjem. I serien finder du opbevaringsmøbler til hele hjemmet. Provence møbelserie er fremstillet af erfarne møbelsnedkere med sans for detaljer og kvalitet. Provence møblerne kan du få stor fonøjelse af i mange år fremover. Provence vitrineskab, med glaslåge, har gode opbevaringsmuligheder og mange elegante detaljer. Vitrineskabet passer ind i de fleste hjem og miljøer. 

Vareinformation
Dette produkt er fremstillet af certificeret mahogni. Træet ovntørres før produktionen, for at reducere risikoen for revner. Derefter grundes og males træet til en holdbar finish. 

Bemærk!
Alt mahognitræ er ovntørret ned til 8% træfugtighed, hvilket svarer til en fugtighed på 40% ved 20 grader. Træ er et levende materiale der "bevæger sig" mere eller mindre, afhængigt af den omgivende fugtighed. Ved fugtige omgivelser kan træ udvide sig en smule og hvis det er tørt, kan det krympe en smule.


Farve: Hvid
Serie: Provence
Varemærke: NovaSolo
Kræver samling: Ja
Stil: Tidløs
Udseende: Vitt Trä
Farvenavn: Hvid

Antal

Antal døre: 1 st
Antal skuffer: 1 st
Antal Hylder: 4 st

Materiale

Materialetype: Mahogny
Materialevalg: Mahogni
Materiale: Træ

Størrelse

Dybde: 40 cm
Højde: 190 cm
Bredde: 70 cm

Identifikation

EAN 08994921001425
Producentens artikelnummer CA606
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser