Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Plastdug Minions

1 / 1

Plastdug Minions

39 kr.
De hysterisk sjove Grusomme Mig-film blev en bragende succes verden over. Meget takket være hovedkarakterens nuttede, men ikke alt for kloge, medhjælpere - minions! Og hvordan kan man ikke elske disse bedårende små gule filurer, som plaprer en masse
Læs mere
De hysterisk sjove Grusomme Mig-film blev en bragende succes verden over. Meget takket være hovedkarakterens nuttede, men ikke alt for kloge, medhjælpere - minions! Og hvordan kan man ikke elske disse bedårende små gule filurer, som plaprer en masse sludder i ultrarapid og altid er klar til narrestreger? Minions blev så populære, at de fik deres egen biograffilm. Nu er de dog hoppet ned fra det hvide lærred og er landet på denne cool orangefarvede plastdug i stedet. Perfekt at lægge på bordet, hvis du skal arrangere børnefødselsdag med Minions-tema!

Her får du en plastdug, der er fremstillet af tyng, let gennemsigtig plast i orange farve med et livligt prikket mønster i orange og hvidt. Forneden prydes dugen af en bred, blå kant samt en hel masse gule minions i skøre stillinger. Kombinér med matchende engangsartikler, balloner og partydekorationer for den ultimative Minions-fest!

  • Materiale: Plast 
  • Mål: 120 x 180 cm
  • Vær opmærksom på, at dugen er lidt gennemsigtigt, da den er fremstillet af tynd plast
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser