Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Plakat - The butchers sellection
Plakat - The butchers sellection

1 / 2

Plakat - The butchers sellection

79 kr.
The butchers sellection med dyremotiver En flot plakat til dit køkken med dyremotiver! Her på plakaten finder du forskellige dyremotiver af en høne, gris, lam og ko. Hvert dyr er med forskellige udskæringer som slagteren bruger når han skærer kød u
Læs mere

The butchers sellection med dyremotiver


En flot plakat til dit køkken med dyremotiver! Her på plakaten finder du forskellige dyremotiver af en høne, gris, lam og ko. Hvert dyr er med forskellige udskæringer som slagteren bruger når han skærer kød ud. Plakaten lære dig eksempelvis hvor flank steak fra et lam sidder, hvor din Ribeye bøf kommer fra på koen, hvor kyllinge brysete sidder på en høne og hvor skinken stammer fra på grisen. En sjov plakat, hvor du kan lærer om alverdens kødudskæringer.

Designet er i en retro og vintage stil. Baggrundsfarven er let brunlig og der ligner at plakten er lidt gammel, men det er blot pga. retro/vintage stilen. Plakaten laves i flere forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse, der passer ind i dit hjem. En unik og farverig plakat, der passer ind i et moderne hjem. Vægdekorationene vil eksempelvis være perfekt at hænge op i køkkenet, hvor du tilbereder dit kød.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme