Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

PINEAPPLE viskosetæppe 60x90 cm
PINEAPPLE viskosetæppe 60x90 cm
PINEAPPLE viskosetæppe 60x90 cm
PINEAPPLE viskosetæppe 60x90 cm
PINEAPPLE viskosetæppe 60x90 cm

1 / 5

PINEAPPLE viskosetæppe 60x90 cm

499 kr.
Viskosetæppe med kort luv og vævet motiv. Luvhøjde 0,8-1 cm. 4600 g/m². Det håndknyttede tæppe er formet som en ananas og vævet i stærke farver. Både farve og form vil friske op i hjemmet. Materiale: 100% viskose. Størrelse: 60x90 cm. Rengøring: Stø
Læs mere
Viskosetæppe med kort luv og vævet motiv. Luvhøjde 0,8-1 cm. 4600 g/m². Det håndknyttede tæppe er formet som en ananas og vævet i stærke farver. Både farve og form vil friske op i hjemmet.

Materiale: 100% viskose.
Størrelse: 60x90 cm.
Rengøring: Støvsug regelmæssigt med mundstykke uden børste eller med et roterende mundstykke.
Viskose er et eksklusivt materiale som er følsomt overfor væske. Væske på tæppet kan forårsage vedvarende pletter. Så skulle ulykken ske, tør tørt med det samme med ufarvet køkkenrulle eller en tør bomuldsklud og stryg derefter måtten i luvens retning med hånden. Undgå at gnide, da du risikerer at gnide smudset ind i tæppet. For at beskytte tæppet lidt ekstra anbefaler vi, at tæppet imprægneres professionelt inden brug. Ved dybere rengøring anbefales kun rens udført af en fagmand med god kendskab til viskosetæpper.

Forvent, at et nyt tæppe afgiver overskudsfibre. Dette har intet med kvaliteten at gøre, men skyldes at små fibre fra klipningen er trængt ned i luven og derefter kommer op til overfladen. Forsøg ikke at støvsuge alt væk på en gang, det vil forsvinde med tiden. Lad det tage den tid, det tager, så slitagen mindskes. Bemærk at det kan tage et par dage inden tæppets kanter lægger sig mod gulvet, da det har været rullet sammen under transporten.

Tip/råd: Tilvælg STOPP skridsikkert underlag, så tæppet bliver hvor det skal.


• Betræk: 100% Viskose
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme