Ortopædisk madras "Orion" med 3 ergonomiske lag, dobbelt tekstil betræk i aloe vera, anti-allergisk og anti-mider. 70X190

Ortopædisk madras "Orion" med 3 ergonomiske lag, dobbelt tekstil betræk i aloe vera, anti-allergisk og anti-mider. 70X190
Tip en ven
1114 kr
fra 98 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-5 arbejdsdage

Sælges af DIBAPUR

Mere fra DIBAPUR DIBAPUR er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant DIBAPUR, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Ortopædisk madras "Orion" med 3 ergonomiske lag, dobbelt tekstil betræk i aloe vera, anti-allergisk og anti-mider.


Tysklands mest prisvindende madras i 2019. Lavet af 3 ergonomiske lag designet til at give den bedste komfort uden brug af lim til at få en mere naturlig madras. 25 cm højt i alt og lavet af 3 lag, hvert lag måler 8 cm. Takket være dens tilpasningsmuligheder er denne madras virkelig velegnet til alle.


Første lag: dette lag består af koldt skum (mere elastisk og giver bedre ergonomi end almindeligt skum) med en densitet på 35 kg / m3 og kompressionshårdhed på 46. Grå farve og med hukommelseseffekt.


Andet lag: består af skum med høj densitet (40 kg / m3), som giver nøjagtig og behagelig understøttelse selv for vægte på mere end 100 kg og har en kompressionshårdhed på 60. Vores skum er certificeret og af høj kvalitet.


Tredje lag: Sammensat af højere densitet, men blødere skum (40 kg / m3), giver det ægte og behagelig understøttelse, selv for vægte på mere end 100 kg og med en kompressionshårdhed på 60. Vores skum er certificeret og af høj kvalitet. Sammenlignet med det andet lag, har det en blødere struktur og giver mulighed for forbedret luftcirkulation for at gøre madrassen sundere. Dette lag har en klima kontrol effekt, da det holder temperaturen mere stabil og gør madrassen mere behagelig, især ved lave temperaturer.


Lagene er ikke limet på hinanden, fordi denne madras er fri for lim, hvilket gør den 100% sund. Derudover er det muligt at indstille rækkefølgen på lagene i henhold til brugerens egne behov. Faktisk, kan denne madras tilpasse sig og kan justeres, så den passer til alles behov.


Denne madras er udviklet til at imødekomme hver persons personlige behov. Faktisk, er Orion madrassen lavet af udskiftelige elementer for at skabe overflader med mere modstand eller fleksibilitet, afhængigt af ens sædvanlige soveposition, der varierer fra person til person. For eksempel: mennesker, der sover i en position på siden, har brug for mere fleksibilitet i hofte- og skulderhøjde. Det afhænger også af ens vægt: en person, hvis vægt er over 100 kg har brug for mere stivhed end en person, hvis vægt er mindre end 50 kg.


Denne madras er især velegnet til dem, der lider af ledproblemer, problemer med ryghvirvler, revmatiske smerter og rygsmerter. Derudover er denne madras også meget velegnet til børn under 15 år.


Det har et aftageligt aloe vera-betræk, der består af et 100% polyester termoregulerende dobbelt tekstil med en let aftagelig lynlås, der kører på alle fire sider. Betrækket kan vaskes op til 60° C. To håndtag på siden gør det let at bevæge eller dreje madrassen.


OEKO-TEXT: Certificeret: fri for skadelige kemikalier i henhold til OEKO-TEX Standard 100, test n. 0110048

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 291 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 173 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 98 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »