Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Organiseringskasse - Lyserød
Organiseringskasse - Lyserød

1 / 2

Organiseringskasse - Lyserød

179 kr.
En lille lilla organiseringskasse med spejl, fra Herzberg. Ved hjælp af denne stilfulde opbevaring kan du organisere din make-up, smykker, sytilbehør, kunst- og håndværksmaterialer, værktøj, medicin, undertøj og andre småting. Takket være det faktu
Læs mere
En lille lilla organiseringskasse med spejl, fra Herzberg. Ved hjælp af denne stilfulde opbevaring kan du organisere din make-up, smykker, sytilbehør, kunst- og håndværksmaterialer, værktøj, medicin, undertøj og andre småting. Takket være det faktum, at denne organizer er lavet af plast, er den meget nem at rengøre. Den har to lag opbevaring og et spejl i låget. Opbevaringsrummet er meget nemt at åbne, og det kan også bruges som skuffeopslag eller organiseringsskuffe i et skab eller et skab. Den kan også placeres på kommoder, hylder og andre overflader, hvor du ønsker at komme af med løse genstande.

Brug denne lille opbevaring på badeværelset til din make-up, toppe, vatrondeller og andre småting. Du kan også bruge den i dit hobbyrum til små genstande, hobbymaterialer eller i soveværelset til at organisere dine smykker, ure og andre småting, som du ønsker at opbevare på en stilfuld og fleksibel måde. Den har en levende farve, der opliver alle rum og har en kompakt størrelse, der fylder minimalt. Den er desuden fugtsikker og bakteriefri for at sikre hygiejnen ved opbevaring af flere sanitetsprodukter.

Specifikationer

Produktstørrelse: 22,5 x 15,5 x 18 cm
Farve: Lyserød
Materiale: Plast
Inkluderet i pakken: 1 stk Organizer box
Plejeanvisning: Tørres af med en let fugtig klud
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser