Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Ølglas 1664 Blanc Tumbler 25 cl

1 / 1

Ølglas 1664 Blanc Tumbler 25 cl

149 kr.
Nu kan du give dit hjem den rette pubfølelse. Drop de almindelige glas! I stedet anvender du disse lækre ølglas, som ligner dem fra baren. Er du samtidig en stor fan af øllen 1664? Jamen, så er disse glas lige det, du
Læs mere
Nu kan du give dit hjem den rette pubfølelse. Drop de almindelige glas! I stedet anvender du disse lækre ølglas, som ligner dem fra baren. Er du samtidig en stor fan af øllen 1664? Jamen, så er disse glas lige det, du mangler! Byd dig selv og 5 venner på en rigtig ølaften, hvor I kan sidde natten lang og snakke sammen om alt mellem himmel og jord. Eller du kan servere et glas til hver, når der ruller fodbold hen over skærmen. En kold øl og et godt selskab er bare det bedste!

Et godt ølråd må være: Nyd dit øl i et vaskeægte ølglas. Ølglas 1664 Blanc Tumbler 25 / 50 cl er det rette værktøj, når man ønsker at servere den ædle drik for venner og familie.

Leveres i en 6-pak.
Kan rumme 25 / 50 cl.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .