Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

New York Forklæde Kolæder Sort

1 / 1

New York Forklæde Kolæder Sort

1099 kr.
Et luksuriøst forklæde i kolæder - perfekt at bære i køkkenet når vennerne kigger forbi og forventer mad af højeste klasse! Dette forklæde er helt og holdent fremstillet i hånden i ægte bøffellæder af producenten Xapron, som holder til i Holland. Xa
Læs mere
Et luksuriøst forklæde i kolæder - perfekt at bære i køkkenet når vennerne kigger forbi og forventer mad af højeste klasse!

Dette forklæde er helt og holdent fremstillet i hånden i ægte bøffellæder af producenten Xapron, som holder til i Holland. Xapron blev grundlagt tilbage i 2015 af en herre ved navn Fredani i hollandske Waalwijk. Fredani var i løbet af sin tidligere karriere blevet lidt af en ekspert i arbejdstøj, men ville følge sit hjerte, idet han havde en drøm om at skabe noget nyt. Xapron viste sig at blive resultatet, og i dag producerer virksomheden forklæder i såvel bøffel- som kolæder.

Du får her et forklæde af højeste kvalitet, som er velegnet til såvel madlavning, som når du agerer bartender. Forklædet er i ægte kolæder og er forsynet med stærke justerbare stropper og spænde. Forklædet er ligeledes forsynet med en praktisk løkke til et viskestykke og vil tage sig godt ud, når det hænger på væggen. Forklædet leveres i en sort farve med robuste læderdetaljer og fås i to størrelser. Fordelen ved et forklæde i kolæder er, at det ikke slides i første omgang og tåler spild, uden at det påvirkes negativt.

  • Materiale: 100% Kolæder.
  • Farve: Sort.
  • Størrelse: 82 cm & 89 cm.
  • Bredde 82: 60 cm.
  • Bredde 89: 70 cm.
  • Luksuriøs gaveidé/julegave, som kan foræres bort til en, som fortjener det.
  • BEMÆRK, at størrelsen svarer til forklædets længde.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter