Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

NELLI badelagen
NELLI badelagen
NELLI badelagen

1 / 3

NELLI badelagen

149 kr.
1-pak badelagen i blød bomuldsfrotté med vævet strukturstribe som giver et diskret mønster. Den skønne frotté har høj gramvægt 525 g/m². Badelagenet føles skønt mod huden efter et varmt bad. Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedr
Læs mere
1-pak badelagen i blød bomuldsfrotté med vævet strukturstribe som giver et diskret mønster. Den skønne frotté har høj gramvægt 525 g/m². Badelagenet føles skønt mod huden efter et varmt bad.

Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsdyrkningen globalt. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Jotex, ansvarligt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 70x140 cm.
Vaskeanvisning: Vask 60°. Kan krybe max. 5%. Vaskes separat de første gange. Skyllemiddel nedsætter absorbtionsevnen i frottéhåndklæder og badelagner og bør derfor ikke anvendes.
Tip/råd: Du kan give dit badeværelse et nyt look ved at udskifte håndklæder, badeværelsesmåtte og badeforhæng.


• Betræk: 100% Bomuld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme