Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

MAURITZ bomuldstæppe 100x150 cm
MAURITZ bomuldstæppe 100x150 cm
MAURITZ bomuldstæppe 100x150 cm
MAURITZ bomuldstæppe 100x150 cm

1 / 4

MAURITZ bomuldstæppe 100x150 cm

899 kr.
Børnetæppe i blød og skøn bomuldskvalitet med blød luv. Det hyggelige gulvtæppe har et sødt, printet bamsemotiv. Gulvtæppet passer perfekt i børneværelset men kvaliteten gør at det også passer fint i badeværelset. Luvhøjde 0,8 cm. Tykkelse 1 cm. 2200
Læs mere
Børnetæppe i blød og skøn bomuldskvalitet med blød luv. Det hyggelige gulvtæppe har et sødt, printet bamsemotiv. Gulvtæppet passer perfekt i børneværelset men kvaliteten gør at det også passer fint i badeværelset. Luvhøjde 0,8 cm. Tykkelse 1 cm. 2200 g/m².

Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Jotex, ansvarligt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 70x150 cm.
Rengøring: Støvsug regelmæssigt med mundstykke uden børste. Kemisk rens.
Tip/råd: Tilvælg STOPP skridsikkert underlag, så tæppet bliver hvor det skal.


• Betræk: 100% Bomuld
• Vask: Håndvaskes
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme