Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Massagestol Massage Lænestole med armlæn Lænestole
Massagestol Massage Lænestole med armlæn Lænestole
Massagestol Massage Lænestole med armlæn Lænestole
Massagestol Massage Lænestole med armlæn Lænestole

1 / 4

Massagestol Massage Lænestole med armlæn Lænestole

10.474 kr.
På denne måde kan du nyde en vidunderlig massage i komforten i dit eget hus! Produktbeskrivelse Du har haft en travl dag, nu er det tid til at slappe af afslappet . Men hvordan gør vi det? Vi går ofte igennem. Hvor flot er det, hvis du k
Læs mere
På denne måde kan du nyde en vidunderlig massage i komforten i dit eget hus!

Produktbeskrivelse

Du har haft en travl dag, nu er det tid til at slappe af afslappet . Men hvordan gør vi det? Vi går ofte igennem. Hvor flot er det, hvis du kan komme helt til dig selv 15 minutter gennem en vidunderlig massage . Takket være denne unikke massagestol fra Lizetti kan du nu indse dette hver dag. Nyd!

Lizettis massagestol er en smukt designet massagestol . Stolen har et ergonomisk design og passer derfor perfekt til vores krop. Derudover er stolen let at justere i 5 forskellige positioner og du kan nyde 4 forskellige massageprogrammer . Stolen har også en opvarmningsfunktion . Kort sagt, alt hvad du har brug for for at slappe af er indarbejdet i denne stol.


at vide, hvorfor denne massagestol af Lizetti er bestselleren?

afslappet i -house Denne unikke massagestol har ikke mindre end 4 forskellige massageprogrammer, der tackle alle trykpunkterne i kroppen. Derudover kan brug bruges af opvarmningsfunktionen, og stolen kan let justeres som ønsket.

ergonomisk design Liooretti -massagestolen er specielt designet til problemfrit at oprette forbindelse til formen på vores krop. Det hjælper ikke kun med at slappe af, det bidrager også til en bedre holdning.

4 Massageprogrammer Hver person har visse trykpunkter i sin krop, hvor stress akkumuleres. De 4 massageprogrammer, der er indarbejdet i stolen, er specielt designet til at skåne disse trykpunkter for stress. Ultimate afslapning så!

premium kvalitet Lizetti -massagestolen er udelukkende lavet af holdbart og ekstremt stærkt materiale. På denne måde kan du nyde dine afslapningsmomenter i årevis.

Produktspecifikationer
  • Nettovægt: 25 kg
  • Dimensioner: 125 x 72 x 91 cm
  • Farve: mørkebrun , lysebrun, lysegrå
  • Spænding: 12 V
  • Mad: 60 W
  • Varighed Generelt massageprogram: 15 minutter
  • Maksimum Kapacitet: 200 kg
  • Ikke egnet til: gravide kvinder

Identifikation

EAN 7423553760758
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser